Palveluni

Traktorityöt

Käytössä on John Deere 6420 SE traktori Quicken etukuormaajalla. Traktorilla onnistuu monenlainen urakointi niin tienlanauksesta talviaurauksiin.
 

Kiinteistön hoito

Kotisi pienet remontit kuten listojen ja taulujen laitot hoituu ammattitaidolla. Soita ja kysy niin sovitaan.
 

Ohjelmapalvelut

Kauttani saa järjestettyä juhlia Kalapurolle sekä Nuorisoseurantalolle. Teen tiiviisti yhteistyötä Nuorisoseuran sekä Majatalo-Osulan kanssa joille vinkkaan tulevista juhlatarpeista. Kalapurolle voin tulla juhlienne alkuun kertomaan juhlapaikan historiasta sekä samalla voin halutessanne lämmittää saunan ja kantaa vedet saunaan.

Lomavahti

Pihanhoidon palveluihini kuuluu myös lomavahtina toimiminen. Kotitalkkari on lomavahtina, kun olet poissa kotoasi pidemmän aikaa - esimerkiksi mökillä tai ulkomaan reissulla. Hoidamme pihasi sellaiseen kuntoon, että näyttää kuin kotonasi asuttaisiin aktiivisesti. Leikkaamme siistiksi rehottavan nurmikon!

Kesätoiminta

Kesällä hoidan pihamaasi nurmikonleikkuun Partner - merkkisellä ruohonleikkurilla. Samalla kertaa ajan Stiga -merkkisellä, siimahännällä varustetulla raivaussahalla rimmeröinnin. Syksyisin lehdet saa kyytiä lehtipuhaltimella.
 

Kotisivut

Nyt saat itsellesi, yhteisöllesi tai yrityksellesi kotisivut kauttani. Esimerkkisivuina on 

www.tuovilanlahti.fi

www.soinistensukuseura.fi/

www.kotitalkkari.fi

www.majatalo-osula.fi

 www.jounipiirainen.fi


Tiekunnat

Tiekunnille palveluina on mm. tievarsiniitto, aurausviittojen laitto syksyisin sekä poisotto keväisin, auraukset, lanaukset. 

Talvitoiminta

Hoidan traktorilla pihamaasi ja tiesi lumenpoiston. Käytössä on nivelaura, jolla saa tarkasti poistettua lumet ahtaistakin paikoista. Tarvittaessa hiekoitan pihamaasi.
 

Metallinpaljastin

Oletko kadottanut sormuksen tai muun arvoesineen pihamaallesi. Vai tippuiko kyntöaurastasi osa pellolle. Ota yhteyttä niin kokeillaan, löytyykö se metallinpaljastimella.
 

Metsien hoito

Hoidan taimikkosi heinäykset sekä ensiharvennukset vesakoista Stihl -merkkisellä raivaussahalla.

Historia

Esittelen Tuovilanlahden kylän-, henkilö-, teollisuus- yms. historia erilaisissa tapahtumissa, virkistyspäivillä, juhlissa. Myös kesäisin olen pitämässä Kalapuron talonpoikaismuseota avoinna sekä siellä kertomassa Kalapuron historiasta.